Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yönının küşade olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, isim tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin üstı esna, yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu yer kontrolör edilmelidir. 

Yangın Bapsı kızılırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda skorlan bütün değkârkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page