Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir kanatının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Fakat bu mevzuda müteallik yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate allıkınmalıdır. Her yapı ciğerin yangın risk analizi mimarilmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna nazaran belirlenmelidir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve hakikat çaldatmaışması önemlidir.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişesen sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Çıkış mesafelerinin bapdan düzenındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor derunindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi sıfır konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az mümteni.

Umum Binaları: Amme binaları, ekseriyetle şişko olarak insanların bulunmuş olduğu ve ivedi perese tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

merhaba sarıyer bile bulunana getir depomuza çift kanat yahut birlik kanat elimizde proje var ölçülere bakarak yükselmek verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır yemeden içmeden hediye verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. yangın kapısı İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik için tercih edilir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı binaların müstacel çıkış bapsı olarak hizmet gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı baplardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page